Étkezés

MENZAKÁRTYA RENDSZER 

Tisztelt Szülők!

Az óvodákban 2022. szeptember 1-től új menzakártya rendszer segíti az intézményi étkeztetést. Az új menzakártya rendszer lényege, hogy a szülők egy internetes felületen intézhetik gyermekük számára az étkezések megrendelését és lemondását, megnézhetik a korábbi rendeléseket és számlákat.
A rendszer elérhetősége: https://rakosmente.e-menza.hu
A rendszer használatához nincs szükség külön program telepítésére: a felület használatához csupán böngészőprogram kell (pl. Chrome, Firefox vagy Internet Explorer), akár egy „okostelefonról” is elérhető az oldal.

A lemondásokat szintén az E-Menza felületén lehet/kell elvégezni.

FELHÍVJUK A FIGYELMÜKET, AZ ÉTKEZÉSEK MEGRENDELÉSÉT ÉS LEMONDÁSÁT A SZÜLŐNEK EL KELL VÉGEZNIE, több gyermek esetén mindegyikre, függetlenül attól, hogy a gyermek ingyenesen étkezik (jövedelem alapján, nagycsaládos kedvezmény alapján, tartós beteg, vagy egy családtag tartós beteg, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, nevelésbe vett gyermek), vagy fizet az étkeztetésért.
A szolgáltató az E-Menzában regisztrált és megrendelt étkezések adagszámát veszi figyelembe és a megrendelés alapján szállítja ki az ételt. Amennyiben az étkezés megrendelése nem történik meg, úgy az adott hónapban az intézményben nem biztosított a gyermek ellátása!


Rákosmente Önkormányzata
Az étkezés lemondása történhet:
Étkezési program szülői felületén: https://rakosmente.emenza.hu/.
Telefonon a 257-72-63-es telefonszámon,
Személyesen az, arra rendszeresített füzetben,
emailen az ovoda@micimackoovoda.hu email címre írt levélben.
Az étkezéseket a következő napra (napokra) vonatkozóan minden munkanap 8,30-ig lehet lerendelni. 
Aznapi étkezést nem áll módunkban lemondani.